Stoffig is echt wel mooi!!!

Afgelopen zaterdag heb ik onze (recente) aanwinst opgehaald in brabant (tilburg) voor een laatste garantie-check bij de vw-guys in Someren (dat bedrijven garantie geven op bussen van 37 jaar oud!!!). Aanbeland in de garage waar de bus onder de carpoort staat, loop ik tegen een geweldig schouwspel aan!

Bussie stond niet alleen. Deze jongen was al flink te grazen genomen door de nano-beestjes! Een paradijs als je net je nieuwe camera wil uitproberen (Nikon D80 -> wat een heerlijke camera is dat zeg!).

Daarom nog eentje, die kon ik niet nalaten om te maken…

Voor de oudere generatie onder ons, hieronder de links naar de plaatjes… :)

http://home.planet.nl/~klei3650/porsche_bus.JPG
http://home.planet.nl/~klei3650/stoffig_logo.JPG
http://home.planet.nl/~klei3650/911_stoffig.JPG

7 thoughts on “Stoffig is echt wel mooi!!!

 1. Rik de Reuver

  Is dit de 911 van Pascal (ooit potentiele Reims-ganger)?
  Moet zich ongehoord kapot gaan schamen!
  Levert wel mooie platen op, maar der mot natuurlijk wel geree├źn worden met dat ding; tis een schand!

  Reply
 2. bas

  is inderdaad de neunelfer van Pascal…
  Rijden lukt voorlopig nog efkes nie, want zijn ‘nieuw’ koppeling heeft een nogal binair karakter…
  Hij heeft kennelijk niet het juiste type gemonteerd of er is iets anders mis. Tot die tijd gewoon mooie plaatjes maken en hard werken aan de verbouwing van zijn (cool aan het worden huis)

  Reply
 3. floris

  Te gekke fotos man!! Als het stof op een fles goeie wijn … en als je hem na zo lange tijd open maakt .. dan is ie lekker!!

  Reply
 4. Michiel

  Mooie foto’s man! Doet me denken aan een boerderij in het voormalige oostblok. Wellicht een mooi doel voor onze volgende reis….

  Reply
 5. Geert

  @ Floris: dat dacht ik gisteren ook met een ‘goed bewaard’ flesje, waar het etiket al behoorlijk aan de nanobeestjes ten onder was gegaan… en ZUUUR dat ‘ie was! (moraal:…)
  @ Bas: mooie foto’s! – (PS: qua Reims DVD – heb je de filmbeelden van Roland al binnen? Hij zou ze binnenkort opsturen zei ‘die vorige week…)

  Reply
 6. bas

  Dank! Ik denk wel dat ie lekker smaakt als ie weer werkt!! Al is het alleen om het motorgeluid. Want wat zijn die oude neunelfers toch heerlijk rauw… RRRRRRRR
  Wat betreft de foto’s: ik wacht nog steeds op een CD van Matthijs… dusssss. Over stof gesproken: die cd’s van jullie beginnen al aardig stoffig te worden!

  Reply
 7. floris

  @geert: ja, moet je wel een kwaliteits flesje kopen he … een volvo 340 blijft een horror bak, zelfs na 30 jaar in de garage :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>