REALITY CHECK

De oplettende volger van deze weblog zal zich waarschijnlijk even achter de oren krabben. Is hier sprake van een fout in de Matrix? Posts uit een ver verleden? Gaten in de kalender? Heeft die jongen niets meer te melden? Waarom is het zo stil op Carfreax California.

Soms is de realiteit zo snel dat het onmogelijk lijkt haar bij te benen en vast te leggen. Mijn harde schijf vult zich in razend tempo met nieuw materiaal en kleurrijke indrukken. Fotos worden gedraaid, bijgesteld en gecompileerd. Net als ik denk even tijd te hebben om verhalen online te gaan delen mijn trouwe lezers dient zich alweer de volgende „oppurtunity“ aan. Zo gaat het maar door. Desalnietemin probeer ik de realiteit in te halen zodat jullie mee kunnen genieten. Watch this place.

3 thoughts on “REALITY CHECK

 1. Rik

  Ben blij met weer een teken van leven!
  Fijn zo’n pipeline (pijplijn?) in het vooruitzicht.
  Goed ook om te horen dat je nog steeds je ogen uitkijkt, zelfs nu het avontuur op zijn einde loopt (???????)

  Reply
 2. geert

  Sjeezus, hier moet ik eens goed voor gaan zitten man! Doe je wel voorzichtig?
  (Nogmaals, ben benieuwd of er iets van je opgespaarde zakgeld in die snoepwinkel terechtkomt …? Een vette, street crawlin’ Hemi of big block ontbreekt nog in het CFX|EU circuit ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>