HIGHLIGHTNIGHT

U raadt het waarschijnlijk al. Ken uw klassiekers editie nummer twee. Iets andere opzet: Raad de vier afgebeelde autos. Ook deze keer weer een t-shirt uit SO-CAL voor de winnaar. Succes!

De fotos zijn geschoten op een late vrijdag avond in Burbank bij Bob's Big Boy Burgers. Wat was het weer enorm inspirerend. Binnenkort full coverage op CFX/CA.

402

UPDATE: Ik dacht dat in de Q-vale Mangusta de bottleneck zou zitten. De Ford GT40, een erg goeie kopie met Ford Racing engine, stond met open motorkap te pronken. Vreemd perspectief. Wat betreft de grijze Ford GT. Als je in photoshop een motionblur in de tegengesteld richting toepast komt het volgende eruit;).

Binnenkort meer CFX/Q&A

402zoom_out

12 thoughts on “HIGHLIGHTNIGHT

 1. geErt

  clockwise vanaf linksboven:
  -GEEN Maserati MC12, maar wat wel?
  -Qvale Mangusta
  -Chevrolet Corvette 1953?
  -wtf?

  Reply
 2. geeRt

  -GEEN Ferrari Enzo (luchtinlaat klopt niet of het is wel een hele vreemde motion blur) – maar wat wel?
  -Qvale Mangusta
  -Corvette (1953?)
  -ik ken dit, ik KEN dit, IK KEN DIT maar waarvan??? Slelijk. Maar waar geZIEN??? Om GEK van te worden! HIHahahaahahi-ihiHAHI !!!

  Reply
 3. Rik

  Fijn dat je er een paar voor me overlaat geeRt!! Ik gok:
  - Ford GT
  - Qvale Mangusta
  - Corvette (eerste generatie)
  - Ford GT40 (C-pillar & rear haunch)
  Ben benieuwd (Ik ben nog steeds niet over die Interceptor heen!)

  Reply
 4. geerT

  -TOCH een Ferrari Enzo – met een hele vreemde motion blur?
  -Qvale Mangusta
  -Chevrolet Corvette 1953!
  -Ford GT40 – Rik: geniaal! (ik dacht hier een of andere slecht gemaakte Shelby, of AMG Merc in te zien, maar dit is ‘m idd. Hulde.)

  Reply
 5. Mattijs

  @Geert & Rik: Leuk om deze “Schlagabtausch” te zien. Ik dacht echter dat de Mangusta de bottleneck zou worden.
  De winnaarrrr iiiiiiiis…..Rik de Reuver!
  Een mooi T-shirt komt naar u toe deze zomer,even maat doorgeven…..of kom je het zelf ophalen? hint , hint.
  Binnenkort meer

  Reply
 6. geert

  Rik – gratuliere! Vwb de GT40 geldt hier het Interceptor-effekt heb. (Dat wiel zie ik wel maar die luchtinlaat…? Weird goings on…!)

  Reply
 7. geert

  @ Mat: Qvale Mangusta – helaas zo’n ding dat je liever niet op je netvlies gebrand ziet, maar 1x bekijken en het kwaad is geschied. Gandini strikes again. ;D
  De reversed motion blur van bijgevoegd GT zijaanzicht levert zeker (naast een hele grote all-out blur) 4 vlijmscherp geportretteerde Cal-cfx op?

  Reply
 8. Michiel

  .. zo zijn er ook mensen die aan het geluid van een vallende druppel, het merk van het leertje van de kraan kunnen raden.

  Reply
 9. Rik

  @Matt: denk dat ik nog net in een (Europees) XL-etje pas (Is dat een Amerikaanse M??).
  Wat betreft dat zelf ophalen, tot wanneer kan dat??
  @Michiel: tja, trainen, trainen en nog eens trainen; en dat doe je op carshows….. hetgeen mij brengt op Geneva…nieuws?

  Reply
 10. Mattijs

  @ Rik: Europees XL is Amerikaans L. Ik zal eens snel op zoek gaan naar iets passends. Ook Geert heeft er nog eentje tegoed. Toch maar weer Pomona dit weekend dan. Eens kijken wat er sonst noch so los ist.
  Wat betreft zelf ophalen: Begin Maart ben ik voor een presentatie in Ingolstadt, kom waarschijnlijk rond de tiende terug om dan mijn spullen te pakken. Het plan is nog steeds om dan een tour van LA naar NY te maken. USA Intersection. Michiel heeft jammer genoeg moeten afhaken, maar Floris komt wellicht mee.

  Reply
 11. Michiel

  @Rik: Alle formulieren voor Geneve in huis. Niets aan gedaan omdat ik geen vrij kan krijgen (5 maart). Vanzelfsprekend wil ik graag het traject voor je starten. Geef maar wat namen!
  @Matty: … b-a-l-e-n

  Reply
 12. geert

  Zum Thema Genf: ben er (vaste prik) op wo/do, vlucht en hotel al geboekt. Was dit iniatief helegaar vergeten! Via een klant misschien nog een ticket voor dinsdag te krijgen, maar dan is het weer bekijken of hotel/vlucht veranderd kunnen worden. Ik laat het maar gebeuren allemaal, woensdag is ook leuk. Welke CFK gaat er nog WEL heen? Rik? Der Matty – nog ff meepikken? Flo als Wiedergutmachung voor gemiste IAA?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>