MUSIC NON STOP

080220music_non_stop “Shit mat, als dit zo doorgaat kom je niet meer aan slapen toe”. Hoog opgestapelde dozen op de houten vloer tussen bed en kast. Bekeken, maar niet beluisterd. Ik zou me moeten schamen en muziekliefhebbers thuis zullen me waarschijnlijk verachten. Van de andere kant, wie laat er een goeie funk plaat liggen voor een Dollar? Precies.

Eens goed ontspannen na een dag werk. Niet links naar Venice afbuigen, maar rechts richting Hollywood. Goeie muziek op KCRW tijdens heen- en terugweg. Etienne de Crecy. Nightcruise door Mexicaanse en Koreaanse wijken. Doordeweekse vakantie.

Om elf uur klinkt de gong. Ik duw mijn stapel vierkanten over de balie. „You picked some hot stuff out of that one-dollar box“. Het was weer goed. Bij thuiskomst geef ik een nieuwe definitie aan het woord Double Album. Radio Gnome Invisible someone?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>