Welkom !

Kopie_2_van_cabriootje287Verhuisd van het hoge noorden (Groningen) naar het diepe zuiden (Limburg) heeft deze Japanse schone een warm tehuis gevonden bij Roland in downtown Broekhuizenvorst. Voorwaar een fraaie aanwinst in de CFX Garage – een dikke proficiat van ons allemaal !

10 thoughts on “Welkom !

 1. geert

  @ Bas: nee het zijn heaumeau-eauteaux om precies te zijn. Maar ook aan hetereaux bieden zij een ongekend rijgenot ;)

  Reply
 2. Mattijs

  Gefelciteerd Roland. Een echte klassieker-klassieker die het niche tijdperk der lifestyle voitures inluidde. De eerste editie blijft nog altijd de beste. Zonder Miata geen New Beetle en Mini One.
  Om je te verlossen van het kappes imago wellicht een Amerikaanse muscle kuur? Het schijnt dat een big block nog net past. Cobra killer?

  Reply
 3. geert

  Er is een hele gave supercharger set te koop die gehakt maakt van elke concurrentie (en ook van het kappersimago en vooral trouwens ook van de MX5 koppeling). Kostte destijds 5000 gulden.

  Reply
 4. Roland

  Jajajajaja….ik proef toch ook wel wat jaloerheid tussen de regels ( doet me een beetje denken aan die nieuwe VW polo-reclame maar dat terzijde )
  1) waar is de 911 ? Ik heb natuurlijk het gti-tje ( 365.000 km op… U leest het goed ) op de teller…..dus inruilen werd onderhand tijd
  2) Meisjes-auto’s ? je en nee …..de opelttende lezer heeft op kunnen maken dat het een valentijnscadeautje is voor m’n meisje, dus “die vlieger gaat gewoon op….enne ik mag hem lenen ! Enne….ik ( en Geert ) kunnen het weten uit ervaring; eerlijk is eerlijk….volgens mij is ie sneller in de slalom dan de 911. ( Oke de 911 komt dan wel als eerste bij de slalomproef aan dat wel haha )
  3) ach, ik hou wel van origineel; m’n vriendin heeft ook geen implantaten ( nodig ) whahahahaha !!!

  Reply
 5. Roland

  Potdomme Geert, da’s wel een strak plan, misschien kan ik beginnen om gewoon nieuwe banden te kopen, waardoor ie de APK haalt hahaha.Zien we dan wel verder. Trouwens; we kunnen op Gran Turismo natuurlijk hetzelfde doen; koop een MX; tune hem naar dezelfde maatstaven log in op de Ring, en probeer dan maar eens die 8 minuten te halen…..wat zeg ik; ik ga het meteen nu proberen !….doei hihi

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>