CARFREAX BAVARIA

Uw razende reporter is nog niet geheel bijgekomen van het Californische spectakel. Anderhalf jaar werd de trouwe lezer op de hoogte gehouden van de laatste events. Het laatste stuk verslag heeft u nog tegoed, wordt aan gewerkt.

Desalnietemin begon het al snel na terugkomst in Duitsland te kriebelen. Wat begon met een grap heeft nu vorm gekregen. Carfreax Bavaria. Mattijs bericht vanuit die Heimat. Hopelijk en waarschijnlijk zal er meer overlapping van CFX events zijn, aangezien de afstand hemelsbreed dusdanig gereduceerd is. Zie het maar als een "blauw-witte" sateliet van het oranje gebeuren hier.

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>