Jan Splinter

Ferrari 330 P3 = Relentless

Help hem door de winter!

Niet iedereen is gezegend met een high-tech light therapy unit op z'n burootje, sommige arme sloebers onder ons moeten hun innerlijke ik opwarmen aan andere gloedvolle bronnen – zoals het LCD flatscreen.

Met de zeer geslaagde CFX|MovieNight nog vers in het geheugen en de eerste oprecht zonnige -zij het steenkoude- dagen van het jaar in de lucht, komen ook de prikkels naar boven om weer gauw eens wat leuks te doen. Helaas liggen de Dutch Mountains Tour en German Museum Tour nog ver in het verschiet.

Zelfs met de 'verwarming' op 15 (zo koud lijkt het hier – bezuiniging?) kreeg ondergetekende het spontaan weer behaaglijk bij het aanschouwen van al dit (en dit, dit en dit) moois van de LMC vorig jaar. Wellicht helpt het bij jullie ook…

PS: if all else fails – ga direkt naar 'start' en ontvang de hoofdprijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>