Passion Driven

Na de uiterst succesvolle 'sneak preview' van 'Passion Driven' tijdens de eerste CFX MovieNight op 24-25 januari jl. het volgende: In deze toekomstige avondvullende feature film worden de hoofdrollen glansrijk gespeeld door Tony Blanco, Barry Greendale en niet in de laatste plaats door de in 'White Sands' uitgevoerde 83-er Buick Regal. In de toekomst zal het lastiger worden tot een dergelijke productie te komen; de benodigde props en hardware zullen niet meer het vereiste niveau halen. Alleen al dit feit zal van 'Passion Driven' een all-time classic roadmovie maken! We kunnen niet wachten!!!

Buick Regal

Zie boven: de 2009 Buick Regal :-(

2 thoughts on “Passion Driven

  1. floris

    Hahaha Misschien heeft het gewoon tijd nodig. Ik had ook nooit verwacht dat een 340 ooit filmgeniek zou werken .. maar dat gaat in deze tijd ook wel werken hoor …. en dan hebben we het over een opgespoten drol he.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>