THANKS!

060813-Streetlife-01

De cirkel is rond, het boek kan gesloten worden. Mijn laatste post op Carfreax California. Een blog dat me veel energie en tijd kostte. Het was het waard! Steeds met snelle passen de realiteit achterna met camera en innerlijk notitieblok. Nooit te pakken te krijgen, altijd nieuwe indrukken biedende. 


De hongerige volgers in Nederland van voedsel uit de California Kitchen voorzien. Een motivatie om door te gaan met verhalen, beelden. De harde kern van lezers en reageerders. Het was fantastisch om de tijd op deze manier te delen. Bedankt! Bedankt ook voor het geduld als het weer eens een tijd rustiger was op het blog terwijl uw reporter druk in de weer was. Tussendoor moest, men zou het bijna vergeten, ook nog gewerkt worden.


Is het verhaal helemaal compleet? Nee. Traffic jam in de blogosphere. Veel verhalen hebben het hier niet gehaald uit tijdsnood. Baseball in San Diego, de dorre vlaktes van Hansa Burego, de bungalows van Palm Springs, het schitterende Yoshua Tree Park, flash floods in de Mojave, neon overkill in Vegas, de romige rotspartijen van Zion, het licht in Antelope Canyon Slot , het grillige Bryce, het indrukwekkende Death Valley, de stilte van Mono Lake, groots en groen Yosemite, kleurrijk San Francisco, de afgronden rond Big Sur, boeren in Salinas, verwaaide bomen bij Monterey en een 24 hours trip around Los Angeles.


Achtien maanden in de States. Een stukje thuis aan de andere kant van de wereld. Het was een schitterende belevenis  met al zijn facetten. Mooi om nog eens terug te bladeren. Het blijft genieten.

Eindelijk kan nu, na het online gebeuren, het boek vorm aan nemen. 

060813-Streetlife-02

7 thoughts on “THANKS!

 1. anja

  Hoi Matt,
  O, maar dat kan niet hoor: al dat lekkers noemen (het staat binnen handbereik in de koelkast) maar het niet opdienen.
  Evengoed bedankt voor de geweldige Californische maaltijd. Ik heb er enorm van genoten, zit hier een beetje weemoedig te wezen. Liefs, mama

  Reply
 2. Rik

  Boehoe. Geplande bitterballuh-sessie is hard nodig om één en ander op verantwoorde wijze te kunnen verwerken.

  Reply
 3. Geert

  Bitterballen dankzij ouwerwetse gezelligheid achteraf helemaal niet gemist, (dit blog tzt des te meer).
  De blauw/groene (prachtige Cal-look kleuren!) hierboven is trouwens weer een ouwerwetse topper, een waardig afsluiter imo: de plantaardige perspektieflijnen lopen immers super geraffineerd door in telefoonlijnen, hood ornament, gereflecteerde Chevy pickup truck en ‘gele’ quarter window. Toppertje!

  Reply
 4. Myrte

  Hallo,
  Hierbij willen we je bedanken voor alle inspiratie die je blog ons heeft gegeven.
  We zijn inmiddels al 3 keer in Los Angeles/California geweest en het is zo verslavend !
  Het is erg leuk om te zien dat er meer mensen zijn met een ongelooflijk brede interesse zoals fotograferen, platenwinkels en aircraft boneyards.
  Na Tucson en Mojave op eerdere reizen zijn we vorige maand naar El Mirage geweest en de platenwinkel in Thousand Oaks was echt de beste ever !
  Je schrijft erg leuk en je fotoseries zijn echt geweldig, vooral dat je ze op kleur hebt ingedeeld.
  Het blog is teveel om online te lezen, dus we wachten op een boekje !
  groetjes, P & M uit Amsterdam

  Reply
 5. Sofie

  Ha Mat,
  Zat nog even in oude verhalen te lezen/kijken, echt heel leuk! Wanneer komt nu het echte boek? Denk dat er veel animo voor is.
  Liefs

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>