DIY

101220-DIY

Het jaar gaat ten einde. Terugkijkend waren er vele highlights. Alfa werd honderd. Enkele van ons daalde af naar de laars om het spectacolo bij te wonen. Ook in de lage landen was er het een en ander te beleven rondom deze centennial. Een andere groep genoot van veel italiaans lekkers met "Brown Sauce" on the isle. En ja, laten we Geneve niet vergeten. Carfreax united in Zwitserland, al dan niet met kleine overlapping.

De gemeenschap groeit, en ook haar "Fuhrpark" blijft in beweging. Om alles goed bij te kunnen houden heb ik afgelopen zomer een aantal nieuwe objektieven op de kop getikt. Een groothoek- en een macro lens. Depth of field galore. Met de laatste is het nog even wennen. Alfa up close. Do it yourself! Goodwood kan je ook thuis doen. 1:43.

Desalnietemin geniet ik toch meer van het full scale gebeuren. Daarom voor 2011 het volgende motto: DIT. Do it together!

4 thoughts on “DIY

 1. Naud Pick

  Ik ben persoonlijk meer gecharmeerd van 1:18. Momenteel heb ik de lang verwachte (hoe kan het ook anders) 944S2 van Autoart in bestelling staan. Hij zou medio december leverbaar worden… Nog niets gehoord tot op heden.

  Reply
 2. Rik

  DIT: I’m in! Geneve en Goodwood staan keihard vast. Ook het werk aan mijn Spider gaat voorspoedig. Ik ben best wel happy…ondanks de wintermisère.

  Reply
 3. Geert

  Mooi speelgoed Mat – loopt vast aardig in de knaken, een realistisch ogende 1:43 collectie (alleen al qua proporties zit dat er vaak behoorlijk naast).
  DIT: winterborrelen volgende week niet te vergeten! Gaat lukken. En de nieuwjaarsborrel smaakte ook naar meer, qua DIT in de donkere dagen.
  Qua anti-depressie uitstapjes: Louwman collection zou wmb best mogen zo gauw de straten weer wat pekelvrij zijn (of bij aanhoudende DIT aandrang ook eerder, dan met de daily driver).

  Reply
 4. Bas

  Macrolens staat ook nog op mijn verlanglijstje, maar gebruik ik te weinig om hem te kunnen verantwoorden (vind ik zelf!). Groothoek is heel fijn. Wat heb je gekozen? 11-16mm? 12-24mm?
  Ik ben nog steeds ernstig in twijfel over goodwood of toch (weer) een luchtgekoeld vw-event in belgië (chimay)? Stand momenteel: 65 GoodWood tegen 35 Chimay…
  @Geert: uitstapje naar Louwman lijkt me erg leuk! Wil ook nog een keer naar Brummen (The Gallery)!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>