GOODWOOD 2011

Goodwood

The Festival of Speed. Gaat het er dan echt van komen in 2011? Ik heb vernomen dat er mensen zijn die er kalenders bij betrekken, in hun garage al staan te poetsen of muzieklijstjes aan het samen stellen zijn. Voor diegene die nog niet over de streep getrokken, dan wel gesprongen zijn doen wellicht de volgende impressies wonderen. Ook leuk als je ervan houdt Alfas te tellen. Anyway, back to cars.

One thought on “GOODWOOD 2011

  1. Geert

    Eindelijk weer eens een serieus event om naar af te tellen! Zoals Jasper tot voor kort reeds drie maanden voor zijn verjaardag een ‘adventskalender’ uitschreef, is de neiging groot om ook hier te redeneren in ‘nog zoveel nachtjes’.
    It giet aon!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>