Italian Style

Vanwege het 35-jarig bestaan van de SCARB (St. Club van Alfa Romeo Bezitters) is, in samenwerking met het 'Louwman Museum in Den Haag, een expositie georganiseerd over 'Italiaanse Stijl Iconen'. Er worden een aantal bijzondere auto's gehaald.

Voor mij een uitgelezen gelegenheid om het museum nu eindelijk eens te bezoeken. Wie van de CFX gaan mee? Maken we er een leuk dagje van.

130427_Louwman Stijl Iconen

9 thoughts on “Italian Style

 1. Rik

  Ik doe snel een voorstel. Laatste weekend wordt waarschijnlijk het mooist. Er komen dan ook een aantal (internationale) registers voorbij. Weet alleen nog niet of dat past.

  Reply
 2. Rik

  Nog even gekeken naar dat laatste weekend. Op zaterdag 1 juni komt in de loop van de middag het ‘Internationale 6C2500 register’ aan bij het museum: Is echt mooi!
  Mijn eerste voorstel is dan ook zaterdag 1 juni. Wel zorgen dat we een beetje op tijd zijn dan.
  Tweede (en derde) voorstel zaterdag 25 of zondag 26 mei. Waarschijnlijk een stuk rustiger.
  Make your pick and let me know!

  Reply
 3. Rik

  Hey guys, de ‘Stijliconen’ expositie is verlengd t/m 23 juni; nieuwe kansen voor degenen die nog zouden willen gaan kijken, of die sowieso nog nooit in het museum zijn geweest. Zowel expo als museum zijn zeer de moeite waard.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>